2011. december 11., vasárnap

100.000

Hamarosan eléri a Naruto-Kun Csoport a 100.000 regisztrált felhasználót. Ha ez megtörténik a főoldalra is dobunk egy posztot, mert ez azért nagyon nagy dolog. :)

Ez persze csak a naruto-kun.hu, animeet.hu, bleachfan.hu, huntai.hu, onepiecefan.hu, shenlong.hu weboldalak összesített regisztrációját jelenti. Ebben nincs benne a fórum és a torrent tracker, hiszen a weboldalak és a fórum/tracker duóban nagyobb az átfedés, mint a többi weboldalt egyenként nézve.
Lehetne mondani, hogy a weboldalaknál is nagy az átfedés, hiszen sokan vannak akik az összes weboldalra regisztráltak, és így könnyű elérni a 100.000 regisztrációt, de azt ne felejtsük el, hogy 2 évvel ezelőtt tartottunk egy kis takarítást, hiszen akkor azokat a felhasználókat akik: "nem jelentkeztek be legalább fél/1 éve" - töröltük, így is egy jó pár regisztráció ment a lecsóba, ráadásul sokan vannak akik csak mondjuk a OnePieceFanra regisztráltak az OP miatt, vannak akik csak a BleachFanra a Bleach miatt, stb.

Jelen állás szerint:
Naruto-Kun: 73656
Animeet: 1007
BleachFan: 8048
Huntai: 9716
OnePieceFan: 4101
Shenlong: 3352

Egyébként az Animeet esetében nagyon szép még az 1007 regisztráció is, hiszen nem egy letöltőoldalról van szó, hanem egy híroldalról. A Naruto-Kunról nem is kell semmit mondani, a Huntai, OnePieceFan és a Shenlong is hozza az elvárásokat. BleachFan viszont (számomra) elváráson felül teljesített (látogatottságban is), ebben nagyon nagy szerepe van Szanisznak. Megmondom őszintén kellemesen csalódtam.

Az érdekesség kedvéért még:
Fórum: 7965
Torrent Tracker: 8411
Ez a két részlege az oldalnak is már messze túl lenne a 10-20 ezer regisztráción, ha nem tartanánk folyamatosan selejtezést, mondjuk ez kiemelten igaz a Torrent Trackerre. :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése