2010. augusztus 3., kedd

Balaton előtt...

Mivel Cart-hime kérte, hogy böffentsek egy bejegyzést a One Piece kiadásainkkal kapcsolatban, ezért szerintem megteszem, mert unatkozom, meg mert olyan jó arc vagyok xDDD
Lássuk csak... hol is kezdjem... Mindenki megnézte 224-ig? Remélem is, mert hamarosan érkezik egy újabb adag, remélem a bejegyzés címe elég sokat mond ezzel kapcsolatban.
A munkálatok gőz- és kávéerővel zajlanak, ám nemcsak a következő pakkot csináljuk, hanem már a következő utáni pakkból is vannak elkészült részeink, hogy minél gyorsabban kiadhassuk. Ha nem gond, írnék néhány szót a projekt történetével kapcsolatban, mert szerintem fontos. Én annak találom.
Egy borús februári napon, mikor épp elfogyott a mézem a Százholdas Pagonyban, eszembe jutott, hogy milyen animét szeretnék megnézni. Így hát meg is néztem az új Shippuuden részt, aztán meg elgondolkodtam, hogy csak kéne egy új projekt a jelenlegi 6 és fél mellé. One Piece. Híres shounen anime, ami a Naruto és Bleach tavalyi mangaeladási számait többszörösen is megdöntötte ( a Naruto 7 milliója és a Bleach 6 milliója a közelében sem volt a One Piece 15 milliójának! ). Így hát felvetettem Cartnak az ötletet, aki örült mint Son Goku a farkának, így hát belevágtunk. SRT-ket szedtünk, fordítókat keresgéltünk, régi tagokat hívtunk vissza, majd összeállt egy kis csapat, akik készek voltak arra, hogy a világ egyik legnépszerűbb animéjét elétek tárják.
Viszonylag hamar eljutottunk a 100. részhez, hiszen az első száz rész gondosan el lett osztogatva, és mindenki lelkesen fordított. Aztán jöttek a bonyolódások, ugyanis egy fordítónk kilépett, mert sajnos kevés ideje volt. 4 ember maradt a további részekre, és vészesen közeledtek az év végi vizsgák és felvételik és egyebek. De álltuk a sarat, és június közepe felé már készen is voltunk több, mint kétszáz résszel! Ahol megint megállított minket a tudomány, ugyanis míg a Skypiea sagában viszonylag pontos srt volt, alig kellett időzítgetni, addig Navarone-tól kezdve bűnrossz volt. Most kezd visszaállni jóra Water 7-nél, de azért tartok tőle, hogy megint berosszul.
A fordítás továbbra is töretlenül halad, van aki már 300-as meg 400-as részeket fordítja, hogy ne akadjunk el majd sehol ^^ Úgyhogy remélem mindnyájan várjátok a feliratokat, meg azt is remélem, hogy nem fogunk vele késni :D De teszek a késés ellen, ne aggódjatok ;)
Tehát akkor figyeljétek az oldalt, mert bármikor megjelenhet az újabb adag One Piece, olyan részekkel, amiket magyar felirattal még nem láthattatok!!
Üdvözlettel:
T-sama
-=One Piece projektvezető=-

2 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik a történeted :D
    ebból már könyvet is kiadhatnál hogy elmesélj mindent.
    Amúgy igen megnéztem addig és már várom a köv epizódokat :)
    Gratula mindenért.

    VálaszTörlés
  2. tenleg ugynesek vagytok grat érte és mar nagyon varom a kovetkezo epizodokat

    VálaszTörlés