2010. augusztus 2., hétfő

Mangabeszerkesztői felvételik

Nagyon sokan jelentkeztetek a nemrég meghirdetett mangabeszerkesztői felvételinkre. Az e-mail fiókom is majd belerokkant... :)

Szeretném a csapat nevében megköszönni a lelkesedést és a sok beküldött tesztet. A jelöltek már kiválasztásra kerültek és fel is vettük velük a kapcsolatot. De azok se keseredjenek el, akiknek ezúttal nem sikerült. Lesz még lehetőség. ;) Addig is gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni... :)

De hogy segítsem is a jövőbeni sikert, leírok pár dolgot, amire érdemes figyelni:
  • Soha ne felejtsd el az e-mail mellé csatolni a visszaküldendő képeket. Ez szinte olyan, mintha egy üres lapot adnál be önéletrajzként. ^^ Nekem vaj szívem van (vas keretben XD), ezért visszajeleztem azoknak, akik elfelejtették. De sok helyen egy ilyen hiba egyenlő az önkigolyózással, mivel olyan, mintha meg sem oldottad volna a tesztet. :D
  • Azt küld be, ami a feladat. A referencia és a máshol korábban készített munkák szép dolgok, de mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy az általunk kiadott feladatot hogy tudod megoldani. :)
  • Ha a teszt mellett van "használati utasítás" (esetünkben az "olvass_el.txt"), akkor az abban leírtakat érdemes betartani. Néhányan pont azzal ejtették ki magukat, hogy még a leírt dolgokból sem csináltak meg párat.
  • A beküldési határidő sem elhanyagolható. Mert ha határidő van, akkor annak oka van. :D A késve beküldött munkákat még akkor sem tudjuk elfogadni, ha valaki már a 4. üzenetben kéri. :)
  • És egy kakukktojás javaslat: Aki mangabeszerkesztőnek szeretne jelentkezni, olvasson sok mangát. Ezt csak azért írom le, mert pár beküldött mű "beszerkesztése" azt tükrözte, hogy a jelentkező még életében nem látott mangát. ^^
Akiknek még "nagyon sokat kell gyakorolniuk" már értesítésre kerültek e-mailben. A többieknek annyit üzenek, hogy jó munkát végeztek, de mivel nekünk csak néhány emberre volt szükségünk, így választanunk kellett. :)

- Chakra

4 megjegyzés:

  1. Ne aggódjatok, Chakra nem olyan kegyetlen, mint mutatja... Néha el lehet kapni, hogy mosolyog is! XD

    VálaszTörlés
  2. Miket terjesztesz te énrólam, Aemy-chan...? o.O Természetesen... sokkal gonoszabb vagyok, mint ahogy a szóbeszéd tartja. :D

    VálaszTörlés
  3. Aemy-san, persze, hogy szokott mosolyogni... hallottál már a kárörömről?XD
    Neeeeem... Chakra-jii jó fej^^ (hupsz, ez volt az NKWT legféltettem titka^^)

    VálaszTörlés
  4. Igen, jó fej vagyok... jó halálfej. XD

    VálaszTörlés