2012. október 26., péntek

Novembertől újra indulamandula

Az elmúlt hónapokban picit pangott pár projekt publikálása, de novembertől újraindul a gépezet!
Novemberben biztosan publikálásra kerülő sorozatok:
666 Sátán manga, Hoshi no Samidare manga, Dragon Ball Kanzenban manga, Dragon Ball SD manga, Kyou Kara Maou anime, Naruto SD - Rock Lee Special anime, Naruto SD - Rock Lee Special manga és egy új projekt aminek a címe a jövő héten kikerülő publikálási táblázatból kiderül! Ezek mellett természetesen a Fairy Tail anime/manga, Naruto Shippuuden anime/manga, a One Piece anime/manga, illetve a Bleach manga továbbra is folytatódik a Naruto-Kun Csoport oldalain.

Vannak még olyan projektek amelyeket vártok, de nincsenek a fenti felsorolásban, ezekről néhány szóban:
Toriko anime: Sorba hullanak a fordítók, hiszen nagyon nehéz fordítása ennek az animének. Jelen pillanatban fordítókat tesztelünk, megbeszéléseket folytatunk a projekt folytatását illetően. Novemberben ki fog derülni, hogy folytatjuk-e a Toriko anime fordítását, vagy sem és ha folytatjuk, akkor milyen tempóban. Erről természetesen azonnal tájékoztatunk titeket, ha tisztázódnak a dolgok. :)
Blazer Drive manga: Erről is hamarosan megkezdődnek a megbeszélések a folytatást illetően, ezzel kapcsolatban is hamarosan tájékoztatunk titeket.
Az Animeeten is novemberben újraindul a publikálás, viszont ehhez hamarosan csapattagokat fogunk keresni az Animeetre. Részletek jövő héten az Animeet.hu-n! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése