2012. március 28., szerda

666 Sátán, Blazer Drive, Bleach, Kyou Kara Maou

Hosszú szünet után áprilisban újra folytatódik Kishimoto Masashi testvérének, Kishimoto Seishinek nagy sikerű 666 Sátán című mangája.
Sikerült megoldanunk a problémákat, és előre elkészültünk már pár fejezettel, úgyhogy áprilisban minden héten egy 666 Sátán manga fejezet biztosan lesz. :)

A Blazer Drive manga egyelőre marad parkolópályán. Információink szerint Japánban már véget ért 33+1 fejezettel a sorozat, de angol fordítást is csak a 26. fejezetig készítettek, magyarul eddig a 12. fejezetig olvashattátok. Reméljük lesz végig angol fordítás, és nem jut ez a sorozatunk is a Blue Dragon sorsára.

Átmenetileg befejeződött a Bleach anime, így a BleachFan csapata visszatér a régi részek fordításához. A Bleach mangája természetesen folytatódik tovább.

Mint azt már múlt héten bejelentettük: A Guilty Crown befejezésével folytatjuk a Kyou Kara Maou második évadát, amit már a végéig fogunk darálni, hogy aztán belekezdhessünk az újabb 38 részes 3. évadba is. ;) A Kyou Kara Maou-t minden pénteken láthatjátok a Naruto-Kun.Hu-n!

A héten jön az áprilisi publikálási táblázat, amiben részletesen is leírjuk, hogy melyik sorozatunkat mikor láthatjátok! :)

Kellemes Napot!
Naruto-Kun Csop.

5 megjegyzés:

  1. Köszi az infót.

    A Blazer Drive miatt kicsit szomorú vagyok mert az a kedvencem az említettek közül, de csak megleszek nélküle is :D

    VálaszTörlés
  2. Aprilisban sem lesz Toriko? :(

    VálaszTörlés
  3. Blazer is remélhetőleg hamarosan már lesz. :)
    Áprilisban még nem lesz Toriko, de reméljük májusra már azt is beírhatjuk a listába. :)

    VálaszTörlés
  4. A Blazer Drive-ot nem rég kezdtem olvasni, és nagyon megtetszett, remélem, hogy hamarosan tényleg visszatér! Nagyon várom már azt a pillanatot :) És ha lesz angol fordítás, remélem lefordítjátok majd végig :D

    VálaszTörlés
  5. Mi van a 666 satannal?! Szeretnem folytatni mert imadom :'(

    VálaszTörlés