2011. december 21., szerda

Mikor lesz Naruto, Bleach, One Piece, Fairy Tail manga?

Mielőtt ellepne minket a "mikor-mikor-mikor" áradat:

Ez az év sem kivétel az előzőek alól az év végét illetően, ami azt jelenti, hogy a Shounen Jump magazin megjelenésében szünetek fordulhatnak elő. Ugye ez az a magazin, ami a Naruto, Bleach és a One Piece megjelenéséért is felelős.

Mit is jelent ez?
Lesz 1, vagy 2 hét, amikor nem jelenik meg új Naruto/Bleach/One Piece manga fejezet. Hogy melyik héten, vagy heteken fordulhat elő szünet azt nem lehet előre tudni.

Úgyhogy kérdéses ez a hét, a jövő hét és még január első hete is. Egyelőre a külföldi csapatok közleményeire tudunk hagyatkozni, hogy sikerült-e scan-eket szerezni vagy sem.

Ha lesz manga, akkor természetesen elkészítjük a magyar változatot és kirakjuk, ha nem lesz manga és lesz hivatalos közlemény is róla, akkor természetesen arról is tájékoztatunk titeket, úgyhogy kérjük a "mikor-mikor-mikor" kérdéssort mellőzni, hiszen minden információról időben informálunk titeket a Naruto-Kun.Hu, BleachFan.Hu és a OnePieceFan.Hu weboldalakon.

A Fairy Tail egy másik magazinban jelenik meg, de nyugodjon meg mindenki... arról sincs pontos információ. :D

Kellemes Ünnepeket Kívánunk!
Naruto-Kun Csoport


----
UPDATE:
Az első dátum a hivatalos japán megjelenés, a félkövérrel szedett dátum a netes megjelenés - utóbbi fontos nekünk!

2011. december 19: 
Weekly Shonen Jump #03-04 
(netes megjelenés várhatóan: december 14.-ig) (Naruto fejezet #567)


2011. december 26: 
Nem jelenik meg Weekly Shounen Jump magazin


2012. január 4: 
Weekly Shonen Jump #05-06 
(netes megjelenés várhatóan: december 24.-ig) (Naruto fejezet #568)


2012. január 9: 
Nem jelenik meg Weekly Shounen Jump magazin


2012. január 16: 
Weekly Shonen Jump #08 
(netes megjelenés várhatóan: január 11.-ig) (Naruto fejezet #569)


Egy külföldi fórumról magyarázat:
"Furcsállod, hogy miért van december 19-re írva a Naruto manga 567. fejezete, holott mi már december 14-én elolvashattuk? Nos, a válasz egyszerű. Mi, akik Japánon kívül élünk egy héttel hamarabb olvashatjuk a megjelenő fejezeteket, mint a japánok. Furcsa, nem? Az egyik barátom, aki Japánban él TheTokyoKit írta, hogy ő csak december 19-én olvasta a Naruto manga 567. fejezetét. 
Azért olvasunk egy héttel korábban Naruto mangát, mert valaki a nyomdából kiszivárogtatja a raw (nyers) változatot, majd elküldi a MangaStream, Binktopia, Mangareader, vagy MangaZone csapatoknak, akik szerkesztgetik (tisztítják, fordítják) és közzéteszik. 
Nos, nem kell pánikba esni, ha jelenleg a Naruto manga 568. fejezete még nem áll rendelkezésre se ma (szerda) se holnap (csütörtök), hiszen a Weekly Shonen Jump # 05-06-nak már van boritója, ami azt jelenti, hogy kiadásra készen áll, tehát ha minden jól megy, hamarosan kiszivárog az új fejezet."

3 megjegyzés:

  1. Köszönjük az infót. Én azt tudtam volna még tanácsolni, hogy boci szemekkel lesse mindenki a MangaStreamet, én is ott látom, ha jön a friss és akkor onnantól már tudom, hogy hamarosan lesz magyar is (Fairy Tail már pl. fent van, megyek is elolvasni :D ).

    Amúgy meg ejej, nem szép dolog kiszivárogtatni a nyomdából xD (azért köszönjük az elletőknek).

    VálaszTörlés
  2. Jobb ez így, szegény MangaStream-eseket sem akarjuk megbombázni több tízezer Naruto fannal. A végén összeomlanak. :D

    VálaszTörlés
  3. A nyaa-n fent van az ujj manga rész

    Megkésve bár de......

    VálaszTörlés