2011. január 10., hétfő

Hogyan fog működni a Naruto-Kun Csoport?

Sokan kérdeztétek azt a dolgot, hogy hogyan fog működni az NK Csoporton belül a feliratok és a részek publikálása, úgyhogy leírjuk nagy vonalakban, hogy mire gondoltunk:

Ugye az Animeet, ebből a szempontból kizárva. A Bleaches és a Hentai oldalak a Naruto-Kun.Hu-tól teljesen függetlenül fognak üzemelni. Minden egyes fordításért oda kell majd felmenni.

Viszont nézzünk is bele a One Piece projektbe:
A Naruto-Kun.Hu-n lesznek publikálva a feliratok, fordítások, viszont a videók különböző letöltési lehetőségeiért a OnePieceFan-t kell majd meglátogatnotok.
Természetesen a hírekben mindenhol pontos letöltési lehetőségeket fogunk adni, de ezt majd úgyis meglátjátok. :)

A Dragon Ball manga, Dragon Ball mozik és a Dragon Ball Kai projekteknél hasonló a felállás:
A Naruto-Kun.Hu-n lesznek publikálva a feliratok, fordítások, viszont a videók különböző letöltési lehetőségeiért a Shenlong-ot kell majd meglátogatnotok.
És itt is érvényes, hogy a hírekben mindenhol pontos letöltési lehetőségeket fogunk adni, de ezt majd úgyis meglátjátok. :)

A Naruto-Kun.Hu-n pedig marad mindennemű projekt publikálása ahogy eddig. Elsőre kicsit furcsának tűnhet ez az elrendezés, de megvan az okunk rá, nem lesz nagy változás az eddig publikálási rendszerben, de majd meglátjátok az első 1-2 hét után élesben működni a dolgot. :D

Reméljük tetszeni fog nektek. :)

3 megjegyzés:

  1. Ez akkor azt jelenti, hogy a Bleach mangák katasztrofális beszerkesztése marad ugyanolyan ramaty, mint ezelőtt, azzal a különbséggel, hogy valami érthetetlen oknál fogva a neveteket adjátok hozzá?

    VálaszTörlés
  2. ez elég bunkó volt vacdav...sztem nagyon jó így a fordítás és imádlak titeket!

    VálaszTörlés
  3. Ne érts félre, szeretem a NKWT munkáit, viszont hasonlíts össze egy Naruto manga fordítást a Bleach fordítással. Szerintem szemmel látható a különbség.

    Vagy, a következő példa.

    Töltsd le a Blazer Drive és 666 Sátán manga beszerkesztői pozíciójáért kiírt tesztet.
    Mi az elvárás? Tisztítás, nem is olyan alap képszerkesztés, kreativitás, már ami a betűtípusok megtalálását illeti. Nos, szerintem a Bleachet szerkesztő úriember ilyen minőségű munkákkal nem sok eséllyel küldhetné be az elkészített tesztet. :)

    VálaszTörlés