2010. október 7., csütörtök

666 Sátán, Blazer Drive, Kyou Kara Maou és barátaik

Mikor jön a 666 Sátán? Mi történt a Blazer Drive-val? Miért nincs Kyou Kara Maou? Hova lett a Blue Dragon?

Ezek a projektek bekerültek a "Felfüggesztett fordítások" közé. A felfüggesztett projektek is be lesznek fejezve, hiszen - mint ahogyan eddig sem - így semmiképpen sem hagyunk félkész munkát magunk mögött.

A Little Snow Fairy Sugar anime:
Már a végéig le van fordítva és be van időzítve a sorozat, a formázó, aki egyben a felirat égető is, tanulmányai miatt jelenleg nem ér rá készíteni a folytatást. Amint ráér, elkészíti a már lefordított részeket. Ha körvonalazódik a publikálási időpont, beleírjuk a valamelyik következő havi publikálási listába.

666 Sátán manga:
A fordítás és a lektorálás folyamatosan készül, a beszerkesztőnk most egy kicsit elfoglalt a tanulmányai miatt. Amint ráér, beszerkeszti a már lefordított fejezeteket. Ha körvonalazódik a publikálási időpont, beleírjuk a valamelyik következő havi publikálási listába.

Blazer Drive manga:
A fordítás készen van, egyelőre a beszerkesztő elfoglaltsága miatt nincs publikálás. Amint ráér, beszerkeszti a már lefordított fejezeteket. Ha körvonalazódik a publikálási időpont, beleírjuk a valamelyik következő havi publikálási listába.

Blue Dragon anime:
Az angol felirat eddig csak a 44. részig készült, és nagyon úgy néz ki, hogy már nem lesz folytatás. Mi a 43. résznél tartunk, hamarosan elkészítjük a 44. részt is és onnantól 3 lehetőség van:
1. Átmenetileg leállunk és várunk a külföldi fansub csapat feliratára.
2. Átmenetileg leállunk és megvárjuk, hátha lesz hivatalos DVD kiadás, és arról lekapjuk az angol feliratot és azzal fejezzük be a sorozatot.
3. Végleg leállunk, mivel nem lesz tovább angol felirat.
Amint tudunk bármilyen információt, természetesen itt a blogban hírt adunk róla. :)

Kyou Kara Maou:
A fordító sajnos tanulmányai miatt egyelőre nem tudja folytatni a munkáját, amint ráér, folytatja a fordítást. Ha körvonalazódik a publikálási időpont, beleírjuk a valamelyik következő havi publikálási listába.

Beck, Fairy Tail, Naruto Shippuuden, One Piece égetett:
Mindegyiknél lesz folytatás, egyelőre a One Piece publikálása biztos: Novemberben minden hétvégén lesz One Piece égetett publikálás. A többi projekt tanulmányok és egyéb elfoglaltságok miatt jelenleg áll, amint lesz idő folytatjuk. :)

Természetesen a többi sorozatnál rendszeresen lesz kiadás a Publikálási lista szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése