2010. szeptember 10., péntek

Mikor jön a következő One Piece feliratcsomag?

A címben feltett kérdést kapjuk meg hétről-hétre, napról-napra változatlan mennyiségben, a legkülönbözőbb kommunikációs csatornákon.

A kiadás előtt legalább 1-2 héttel beharangozzuk ha már körvonalazódik a publikálási időpont, előtte azért nem írjuk meg mikor lesz, mert még mi magunk sem tudjuk mikor készülünk el. És amíg mi sem tudjuk, addig nem szeretnénk feleslegesen ígérgetni, mert annak csak csalódás lesz a vége.

Szóval amikor már tényleg célegyenesben vannak a fordítók, akkor szépen kint lesz itt a blogban egy dátum, a Fórumra is beírjuk és talán még a főoldalon is kint lesz... és akkor biztosan lesz kiadás. ^^

Addig a "Mikor jön?" kérdésre mi is csak annyit tudunk válaszolni: "Amikor készen lesz." :)

7 megjegyzés:

  1. Ha nem baj akkor én nem tenném fel azt a kérdést, hogy mikor jön mert írtátok, hogy jelezve lesz.

    Helyette megkérdezhetném, hogy most milyen csapat feliratát használjátok? Őszintén meg mondva szeretnék kicsit bepillantani a következő arc ba, de feleslegesen nem akarok töltögetni. Nagyon sajnálom mind a csapatot mind a Merryt, szeretném látni, hogy mi történik ezután, remélem minden rendbe jön.

    VálaszTörlés
  2. Gondolom hogy a feliratokhoz jönnek majd a köv. részek is igaz?

    VálaszTörlés
  3. Természetesen. A NKWT mindig úgy ad ki felíratott, hogy adnak vele letöltési linket is, így nem kell keresgetni a vidiket, csak tölteni kell :D Épp ezért kérdeztem én is, hogy melyik csapat feliratát használják mert szeretném le tölteni előre.
    Bár Múltkor a a nagy Op hétvége előtt vagy 1-2 héttel már már volt letöltési link a fórumon így aki akarta bőven a feliratok előtt be tudta szerezni a részeket. Szóval biztos, hogy nem maradunk vidi nélkül.

    VálaszTörlés
  4. Röviden leírom.. Az NKWT a One-Piece-anime stb.. megauploados linket onan szedte!Ezért a fordító csapat Kaizoku Fansubs 1-271 eddig fordítja!Ezután jön egy pici időre váltás!ADC Elites Fansubs 258-294 ök nem maradnak sokáig utána következik a Vegapunk Fansubs 294-342 utána jön a AnimeSS and Instantz Fansubs 341-363 ez elég rövidre sikeredet na és még van a Nakama Fansubs 364-413 ha ez is kész lesz akkor jön a Yibis Fansubs 412-folyamatban van...Ugyhogy remélem érthető volt!Ahonnan letudod tölteni részek linkje: http://one-piece-anime-megaupload.blogspot.com/ Görges lejjeb rajta:)!

    VálaszTörlés
  5. De tényleg eddig 3 hetente volt akkor,hogy hogy nincs felirat??? Ha még heteketket kell várni akkor inkább jöjjön mostatol hetente mint régen. Kész kinszenvedés kivárni a 3 hetet, de ha ez még tovább emelkedik az már kész kinzás.

    VálaszTörlés
  6. Dreamydogg2

    HA nagyon unod magad akkor írd be gugliba h One piece EPXY English Sub (direct/Torrent tök8) utána szépen angolul nézd meg. Amugy örülj neki hogy eggyáltalán valaki lefordítja mert eddig sehol se láttam lefordítva eddig nemhogy az 50. részig. szal türelem:D

    VálaszTörlés
  7. petromanjanos:
    Nemsokára kint lesz a weboldalon, épp beszerzés és feltöltés alatt vannak azok a videók, úgyhogy a felirat kiadása előtt jóval már el lehet kezdeni a letöltögetést ;)

    dreamydogg2:
    Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy szeretnénk élni is, vannak más elfoglaltságaink azon kívül, hogy feliratozgatunk nektek :P

    VálaszTörlés