2010. augusztus 7., szombat

A pokoli moderátor naplója - Bevezető rész

Néhány vén rókának és hozzáértőnek esetleg ismerős a cím? :) Nem véletlen, hiszen a jó öreg "A pokoli operátor naplója" c. műből csentem, csak ugye saját igényeimhez mérten módisítottam. :)

Az említett művet egyébként ajánlom olvasásra minden operátornak, moderátornak, adminisztrátornak, gyökérnek (root) és egyéb felhasználókkal foglalkozó személynek. No nem azért, hogy példát vegyenek róla... hanem csak úgy. ;) Interneten sok helyen fent van, csak rá kell keresni.

És hogy mit is akarok bevezetni ezzel? Mivel magam is moderátorkodom (és adminkodom) már egy ideje, így volt már szerencsém "néhány" felhasználóhoz. ^^ Ezzel a kis sorozattal a kalandjaimból szeretnék majd ízelítőt nyújtani és persze (lehetőleg a komikum elemeivel) kritikát is gyakorolni egy bizonyos réteg felé. ^^

A naplóbejegyzések várhatóan hetente fognak megjelenni. De ha véletlen mégsem, akkor sem kell megijedni... A pokoli moderátortól nem olyan könnyű megszabadulni. >:->

Végül egy gondolat, ami minden rész elején ott fog szerepelni:
"A történet szereplői nem kitalált személyek. Aki magára ismer, az nem a véletlen műve." XD

- Chakra

7 megjegyzés:

  1. Pokoli operátor naplója?! Azt nagyon bírtam!!!XD
    hmm... moderálj ki, ez lehett hogy OFF voltXD

    VálaszTörlés
  2. Ez érdekes lessz! :P

    VálaszTörlés
  3. Még nem láttam ekkora emoticon hadsereget egy bejegyzésben.
    Remélem az írásaid anélkül is viccesek lesznek, hogy mindenféle mankókat rajzolsz a jobb közérthetőség érdekében. És nem, most nem hiányzik innen egy : meg egy ).

    VálaszTörlés
  4. "Még nem láttam ekkora emoticon hadsereget egy bejegyzésben."

    Mert nem vagy moderátor. ^^

    De ez egy kényes téma. Ha az ember ironizál, akkor jobb, ha jelzi, hogy csak poénkodik, mert írásban sem az arcmimika, se a hanglejtés nem érvényesül. És megsérteni könnyebb, mint megnevettetni.

    VálaszTörlés