2010. augusztus 7., szombat

Naruto-kun.hu = Naruto...?

Néha kapunk olyan e-maileket, privát üzeneteket, morze- és füstjeleket, melyekben arra kérnek minket, hogy csak a Narutóval (manga, anime) foglalkozzunk, a többi projektünket pedig "hanyagoljuk".

Az oldal neve valóban Naruto-kun.hu. És amikor indult, még csak a Narutóval foglalkozott. De időközben kedvet kaptunk más animékhez/mangákhoz (is), és azokat is elhoztuk/elhozzuk Nektek magyarul. :)

Bár a nevünk egy adott műre utal, de nem hagyhatjuk, hogy ez behatárolja a lehetőségeinket. :)

Ez egy rövidke bejegyzésre sikeredett, de így hátha kicsit világosabb lesz, hogy miért nem "csak" a Narutóval foglalkozunk. :)

7 megjegyzés:

  1. Ha ti nem vagytok, nem kezdtem volna el olvasni a Fairy Tail-t, sem a Dragon Ballt. Szóval én örülök hogy nem csak egy sorozattal foglalkoztok. :)

    VálaszTörlés
  2. Én a One Piece-el vagyok még így + a Fairy Tail-el. Sokan azt gondolják,hogy ha csak naruto-val foglalkoznátok gyorsabban jönne ki de ez nem igaz.

    VálaszTörlés
  3. Hát ennél gyorsabban nem is igazán lehetne, hogy kijöjjön.xD
    Narutora is miest van csütörtökön angol felirat, már el is kezdődik a fordítása, így még aznap délután van rá felirat, és a mangára se kell napokig várni.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem nem baj hogy más sorozatokkal is foglalkoztok,mert aki csak a Narutóért nézi az oldalt,az is találhat magának valamit ami leköti a figyelmét:D

    VálaszTörlés
  5. Hát szerintem naon jó dolog hogy nem csak a narutoval foglalkoztok nekem tetszik a munkátok és ha ti nem lennétek a One Piece-t sem néztem volna meg (igaz már ajánlották nekem ezt, de még is tik szedtetek rá és nem ők).
    Köszönöm nektek.

    VálaszTörlés
  6. hey~
    mellesleg ha csak a narutoval foglalkoznátok mekkora lenne már a punnyadás? hiszen hetente jön ki (ált.) 1-1 rész a mangából és az animeből.

    VálaszTörlés
  7. Szerintem az átlagosan kevesebb, mint heti egy anime -és manga megjelenés mellett bőven van idő mással foglalkozni. Mozifilm sem jön olyan sűrűn, hogy ezekből annyi tartalom legyen, amiért érdemes lenne látogatni az oldalt. Szóval jó ez így, foglalkozzatok minél több dologgal, és hatalmas köszönet a munkátokért!

    VálaszTörlés