2011. május 17., kedd

Anyagi elszámolás a látogatók felé

Biztos sokan emlékeztek arra, hogy tavaly egy rajongói összefogás keretein belül, 5 nap alatt gyűjtöttünk közel 250.000 Ft-ot, amiből megvettük a Naruto-Kun szervergépét és 1 évre előre kifizettük a szerver-hosting költséget. A hosting ebben a hónapban fog lejárni, és nyakunkon az éves fizetési számla, ami azt jelentené, hogy újabb 130.000 Ft-ot (hosting+domain) kéne kérnünk tőletek, hogy a következő 1 éves fennmaradást fedezni tudjuk. E-mellé kérhetnénk még 20.000 Ft-ot, amit szerverfejlesztésre fordítottunk ebben az évben, és itt nem áll meg a sor, hiszen az oldalaink fejlesztési költségei miatt további 25.000 Ft-ot rakhatnánk a nyakatokba.
Azaz összesen: 175.000 Ft-tal kéne megterhelnünk magunkat, illetve titeket, de...!

Tavaly megfogadtuk, hogy nem szeretnénk az oldal minden egyes költségét rátok, vagy esetleg magunkra terhelni, így különböző bevételi forrásokból, szponzori megállapodásokból sikerült fedeznünk a szerver fejlesztési költségeit, az oldalak fejlesztési költségeit, sok versenyt és nyereményjátékot, illetve az éves fenntartási költség hatalmas részét. Úgy számoltunk, hogy meglesz az egész is, de épphogy lecsúsztunk róla, így viszont kénytelen, kelletlen hozzátok kell fordulnunk, hogy a hiányzó 20.000 Ft-os költséget, ti, azaz a látogatók dobjátok össze. Reméljük, jövőre sikerül az egész éves díjat fedeznünk. =)
Így is örülünk, hiszen több mint 150.000 Ft-ot sikerült a zsebetekben hagyni. =)

Összesítve: 1 évre, 6 weboldalért és fejlődéséért: 20.000 Ft, több tízezer látogatótól.
További részletek a naruto-kun.hu, bleachfan.hu, animeet.hu, onepiecefan.hu, huntai.hu, illetve a shenlong.hu főoldalán!

Köszönjük előre is a támogatásokat!

4 megjegyzés:

  1. Teljesen érthető, és úgy gondolom, több tízezer embernek nem nagy gond összedobni ennyi pénzt. Amit viszont sajnálok, hogy én nem tudlak támogatni titeket.. :(

    VálaszTörlés
  2. Én is megértem csak az a baj nem vagyok , felnőtt , s nincs keresetem igy sajn én sem tudok hozzáadni , de remélem lesznek olyanok akik tunnak.

    VálaszTörlés
  3. Eladtam a republic-koncertjegyem, holnap utalom :D

    VálaszTörlés
  4. Én emelt díjas sms-t küldenék :D

    VálaszTörlés